________________________________________________________________________________________________________________

fredag 28 mars 2014

Skramlade plättar



Det kan vara lite svårt att steka hela plättar när man inte vill använda vetemjöl som binder ihop allt, därför kan man bara söndra hela plätten så blir det skramlade plättar istället. Blir nog till och med godare än hela för man får en fin stekyta på varje liten bit.

2 portioner

Ingredienser 
6 ägg
1 st banan (om du vill)
2 dl kokosgrädde 
3 msk kokosmjöl 
1 msk fiberhusk 
2 tsk bakpulver 
En nypa salt 
Kardemumma
Kanel
Vaniljpulver 

Vispa ägg och kokosgrädde fluffigt, häll i resten va ingredienserna. Låt stå någon minut och stek sen i ganska mycket smör eller kokosolja, rör om då och då. Bäst blir det om du steker smeten i två omgångar.  Servera med kokosgrädde och bär! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar