________________________________________________________________________________________________________________

måndag 16 december 2013

Pepparkaksfylld choklad

Ursäkta att jag skriver som att allt jag gör vore heeeelt sjukt gott, men det är inget skämt! Alltså pepparkaksfylld choklad, har ni testat? OH MY!



Detta behöver du till ca 25 st

100 gram mörk choklad (jag hade 85 %)

1 msk kokosmjöl
1 msk kokosmjölk
3 st dadlar
2 krm kanel (kanske någon till krydda som är julig?? testa!)

Smält ner 100 gram choklad i ett vattenband. Mixa dadlar, kokosmjölk, kanel, kokosmjöl till en så kallad pepparkaksdeg. Häll lite smält choklad i botten på små ischokladformar rulla en pepparkaksdeg och sätt ner i formen, häll lite till smält choklad över. Sätt in i frysen 10 minuter så att de stelnar. Ät och njut!

Så jäkla gott!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar