Efter att ha ätit smoothie till frukost varje morgon i säker 2 veckor blev det en liten lyxfrukost med bananapancakes! Varför äter jag de inte oftare när det är så sjukt enkelt?? OCH GOTT!
Ingredienser (ca 8-10 st)
5 ägg
1 st banan
2,5 dl kokosgrädde (Santa Maria)
2 msk fiberhusk
2 msk kokosmjöl
2 msk kokosfett (eller smör)
En nypa salt
1 krm vaniljpulver
Mixa alla ingredienser med en stavmixer eller i en sån stor mixerkanna och låt den svälla 5 min. Stek smeten i en stekpanna med smör eller kokosfett, jag gillar smör för då blir kanterna så där sviiin goda, ni vet, lite knapriga!
Jag mixade hallon och kokosgrädde som tillbehör!
Såååå jävla gott och lätt att göra! Just do it!
5 kommentarer:
Gjorde bananbröd med samma recept (bara en till banan) och blev gott :-)
Andrea
Jaa det blev säkert gott!
Mums! Använde kokosmjölk för det var bara det vi hade hemma, och sen la jag till hasselnötsmjölk, havregryn och psylliumfrön, malet, och bakpulver så de blev lite fluffiga! Har varit mätt hela dagen, och barnen älskade dem! /Kusin Camilla
Va härligt att ni experimenterar bland olika ingredienser! låter toppen! :)
Ja, det blev en stor hit! Och jag är så glad att inte 'behöva' äta musli och mandelmjölk på helgen med...
Skicka en kommentar